Schou-Design

Jeg hedder Kate og har altid været samler og gået meget op i sang og musik. Jeg har altid samlet på sang-tekster bl.a. fra ugeblade som Flittige Hænder, Ugebladet Tempo og Dansk familieblad. Jeg samler også på Julesanghæfter, juleposer, filmprogrammer, cirkusprogrammer, samlealbum og mini albums med skuespillere. Jeg er også medlem af Samlerforeningen Skandia, og frivillig på Seniorgården i Tarm, hvor jeg underviser i EDB. Jeg har lavet PSP

og Schrippy  i mange år. Jeg er også med i flere Facebook-grupper, og elsker udfordringer indenfor EDB.  

Julesanghæfter

Jeg begyndte for mange år siden at samle på Julens sanghæfter, siden ahr jeg fået flere til og byttet mig til endnu flere.

Filmprogrammer

Fra min spæde ungdom har jeg samlet på filmprogram-mer. Det var i Århus, og hvis jeg enten var i Palads, Scala, Kosmorama, eller Astra fik man filmprogrammer.  

 

Samlealbum

Jeg samler på mange for-skellige samlealbum, som er udkommet igennem mange år. Det er både med skuespillere ja alle slags samlebilleder. 

Samlerforeningen Skandia

Samlerforeningen Skandia er en international Samlerforening der blev stiftet d. 1. september 1943. Skandia udgiver 4 blade om året der hedder Hobbies for Samlere, hvor vi fortæller om Aktiviteter som byttemøder og samlemesser rundt i Danmark. Bladet har også en side med Køb-Salg og Efterlysning, hvor medlemmerne kan sætte ting til salg eller søge efter andre samleemner. som regel er der i hvert nummer en artikel af nogle af medlemmernes egne samleområder med billeder.

I september 2016 kom Samlerforeningen Skandia på Facebook, og der er allerede på nuværende tidspunkt over 250 medlemmer. Klik på linket og du kommer ind på Facebook. Vil du være medlem bedes du læse reglerne igennem først. 

Her på siden kan du se 4 videoer fra vores 75 års Jubilæum.

 

 

Skandias 75 Års Jubilæum

Copyright @ All Rights Reserved